SNACKIS: Skansros

Hypade men hemliga.

Det viskas om Skansros i stan; ett f.d. The Smiths-coverband som nu skriver egen musik. Förrutom The Smiths nämns Håkan Hellström (sjunger man pop på svenska i Göteborg är det oundvikligt) och Jacob Hellman som referenser. Som grädden på moset fick deras EP, som släpps 29 oktober, högsta betyg i Nöjesguiden av Carl Reinholdtzon Belfrage och säga vad man vill om den mannen men han lyckas kusligt ofta peka ut de band som inom några månader får ett genombrott.
   Trots idogt sökande på Google lyckas jag inte hitta vare sig myspace-sida eller klipp från bandets låtar. Vill man verka lite hemliga tro? Här nedan kan man åtminstone höra en del av låten Drömmen om Amerika som framfördes på Jazzhuset tidigare i höst.



Tags:  , ,

Kommentarer
Postat av: Nisse

Nja... fin blogg annars!

2008-10-11 @ 12:21:25
URL: http://hugossaga.blogg.se/
Postat av: emelie

ha det bra, fiin blogg förresten =)

2008-10-11 @ 12:21:55
URL: http://loneley.blogg.se/
Postat av: Lina

De där har jag aldrig hört talas om, men de kaske kommer när de blir mindre hemliga haha.



Skorna är från wedins och de är nu på 30% rea, jag köpte dem på vägen hem i nordstan och igår fanns det fortfarande en del kvar!

2008-10-11 @ 12:58:18
URL: http://rosaochfluffigt.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha, vilket sjukt sammanträffande igår! Alla var verkligen där! Men jag hittade dig inte när jag gick, iof var det mycket folk och det är ju lätt att gå om varandra! Vi skulle bytt nummer, hoppas du fick sallskap ändå!



Din mössa var verkligen cool!

2008-10-12 @ 12:21:53
URL: http://rosaochfluffigt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0