Äpplen!

Vill ha!

image72

Egentligen är jag inte jätteförtjust i såkallade "modebloggar" där fjortisar enbart lägger upp massa bilder på kläder de vill ha och har halv-lovat mig själv att aldrig göra samma sak. Fast nu kände jag mig tvungen att göra ett undantag. Titta bara! Ett äpplelinne!

ESC

Jag erkänner. Jag tittade på ESC i lördags.

Jag skyller på grupptrycket, resten av familjen kollade och själv hade jag tråkigt. Så vad kan man säga om musiken då? Tja, det mesta sög, precis som väntat. Tre saker gillade jag dock:
  • Luuk som kommenterade
  • Björn Gustavsson som delaqde ut poängen
  • Sebastain Tellier. Okej, låten är egentligen ganska menlös, men ändå: komma in på scen i golfbil, strosa omkring med en stor heliumboll och ha en kör i samma slags helskägg som en själv är ändå ironiskt och helskönt.

Maia

Då man skrivit sitt sista prov för terminen firar man bäst genom att gå på konsert.

image70
Det är inte jag som tagit bilden tyvärr, jag stod för långt bort.

Konserten i det här fallet blev Maia Hirasawa på Taube-scenen på Liseberg. Det var - för att utrycka sig på ren göteborgska - knôkat med folk ( för er skåningar, smålänningar och annat folk som läser: det betyder att det är helt fullpackat av människor och jättetrångt) Konserten var helt okej. Maia kom av sig några gånger och var nervös och publiken var seg. Jag menar, man kan väl åtminstone klappa med i låtarna! Dessa irritationsmoment vägdes dock upp av Maias röst (hon sjunger u-n-d-e-r-b-a-r-t) och hennes nya låtar som det var lite mer "riv" i. Inspirerad av Hello Saferide? Hoppas hon börjar spela in nytt snart. Tills dess funderar jag att se henne i juli igen då hon dyker upp i Slottskogen tillsammans med Winnerbäck.

INGEN MER KEMI!

KEMI B ÄR ÄNTLIGEN SLUT!

Inga mer ekvivalenspunkter, molförhållanden eller syrakonstanter! Att sen slutsprovet gick åt helvete är mindre viktigt, huvudsaken är att kursen äntligen är slut. Vilket i princip innebär att jag aldrig någonsin behöver plugga kemi mer om jag inte vill. Och det vill jag verkligen inte.

De senaste dagarna har det frossats i olika sätt att rituellt förstöra sina kemiböcker på. Deala föreslog riva och slita sönder. Jag lutade mer åt att bränna dem på bål på gården. Någon som har nåt annat förslag?

image71

RSS 2.0