När föddes indie?

Jag gästbloggar om musikhistoria.Jag blev inbjuden att gästblogga på Musiktoppen nu i veckan. Hur länge jag får lov att göra det återstår att se (det beror nog lite på hur mitt första inlägg tas emot) men förhoppningsvis kommer jag dyka upp där lite då och då i framtiden.
   Hur som helst, jag beslöt mig för att slå på stort direkt och reda ut när och hur musikstilen indie föddes. Är du intresserad av en - lustigt nog - totalt okänd del av den moderna musikhistorien tycker jag du ska ta dig en titt på det.

Tags: , ,

Kommentarer
Postat av: Barris

Man kan diskutera om den någonsin riktigt levat, men nu är den definitivt död.

2008-10-06 @ 16:35:07
URL: http://barris.blogg.se/
Postat av: Johan

Är ovan kommentar skriven av den där hårdrockande musikanalfabeten som du berättat om ;)Skitkul inlägg f.ö. på musiktoppen! Hoppas du får fortsätta att skriva där, min blogg skulle du få gästa vilken dag i veckan som helst ;)

2008-10-06 @ 18:40:51
URL: http://music.blogg.se/
Postat av: Lina

Men guud hanna coolt! Hur lyckades du med detta?? Berätta dina karriär moves för moi sil vous plait!

2008-10-06 @ 18:58:48
URL: http://rosaochfluffigt.blogg.se/
Postat av: Hanna

Barris: Jag ser inledningen till ett långt underhållande gräl här! Härligt!Johan: Tackar, tackar, det ska jag komma ihåg. Du skulle få gästa mig anyday också :)Lina: Bra fråga, det var Musiktoppen som kontaktade mig och inte tvärtom. Kommentera andra bloggar, pinga bloggen på Blogtoppen och Nypingat och liknande för att få fler läsare, det är väl det enda jag kan säga att jag gjort. Good luck, håller tummarna för dig!

2008-10-07 @ 07:12:20
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0