SPELNING: Hello SaferideEn försenad Annika Norlin levde inte riktigt upp till föräntningarna.
Jag vill börja lite klagomål på Storan och deras personal. Skriver man 20:00 på biljetten ska inte publiken behöva stå utanför i kylan till närmare halv nio, bara för att personalen inte kan bestämma sig för vilken ingång man ska släppa in genom. Därefter ska publiken inte behöva vänta ytterligare en timma innan konsert-start på grund av långa garderobsköer. Dålig stil, Storan!
Själva konserten var...okej. Varken mer eller mindre. Annika och gänget är skickliga musiker hela bunten, men det kändes som om de var lite oinspirerade. "Japp, nu går vi igenom låtarna från skivan en efter en, samt några gamla hits. Hepp!" Ungefär som en vanlig arbetsdag på jobbet.
Men det fanns också riktiga höjdpunkter, som 2008, Anna och The Quiz då bandet tände till vilket smittade av sig på publiken. De nya låtarna gör sig bra live men det är naturligtvis de gamla som gör stor allsångs-succé.
Sammanfattningsvis har jag sett Annika Norlin i betydligt bättre form, men det var en klart godkänd konsert. Lite mer inspiriation nästa gång bara, tack!


Tags: , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Sofia!

Sofia Har också sett Hello Saferid live denhär hösten. på KB i malmö med pojkvän. fdast det var en grym konsert! :D

2008-11-11 @ 15:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0